Hälsa,  Studier,  Tävling

Allt är OK.

Det sa kirurgen. Allt ser bra ut,bara att smörja ärret med fet salva så blir den ljusare. Varför det uppstår blåmärken hade han ingen aning om, likaså att jag får ont av att springa. Så jag får kontakta husläkaren och gynekologen eftersom kirurgen trodde att det som slår inne i magen kan vara någon cysta på äggstockarna och husläkaren för de där blåmärken.

Fick ett mejl från Stefan som har bloggen där jag är med i RunKeeper tävlingen att nu är jag reggad 😀 Jätteskoj! Och så fortsätter Malins utmaning… denna vecka ska det gå bättre än förra! 😉

På biblioteket hämtade jag en massa böcker, 12 stycken för att vara exakt, och till min fasa är hälften på engelska och de flesta är tjocka! 🙁 Hur ska detta gå???? Ja, ja… andas. Imorgon ska jag sätta mig ner, rensa skrivbordet och skriva ner all planering inom studierna så att jag slipper stressa i sista sekund. Och så får jag läsa engelska… *positiv tänkande*

Nu blir det ett het bad och sen nanna för fröken Laura. Ha en mysig måndag kväll alla!

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *