Hälsa

Biggest Loser

Tittade på inspelat program från igår. Tack för TV4Anytime! 🙂 Kostar lite men det är det värt, slipper reklam och behöver inte passa tider…. Kände igen mig. Herregud för bara 2,5 år sedan vägde jag mycket, närmare bestämt 124 kg. KATASTROF! Nu är det bättre, mycket bättre och jag är så glad. Grät en skvätt gjorde jag också, när de berättade om varför de ville göra detta. Åhhh vad många känslor kom upp. Det  är så att i kroppen är jag smal men i hjärnan fortfarande sjukligt fet. Hjärnan hängde liksom inte inte förvandlingen. Och nu ska jag träna också, på riktig. För jag vill, för jag behöver det.

Kikade också in på BiggestLoser och hittade en tävling som jag självklart ska vara med i! 🙂 RunKeeper installerad så nu KÖR jag! 🙂

Dags för att laga maten, idag blir det kidneybönor med något… får se vad jag hittar i skafferiet 😉

En kommentar

  • TheBaglady

    Gott vännen!! Jag vet ju som du .. Tänk så bra vi mår nu, du och jag har ju vandrat vägen tillsammans faktiskt och i mars har det gått tre år sedan vi träffades och tog våra smala kloka beslut!
    Snart åker vi till Polen och kör ett dans-pass och lite spa dagen efter så vi kan återhämta oss 🙂 jag hoppar inte med på denna, fixar Malins på håret men det går! Det blev många kilometer idag när vi köpte tv … Snart uppe!! Kram!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *