Dreams

Urk.

Idag mår jag piss. Ryggen värker så tårarna rinner, tror att någonting hände på kvällspromenaden igår eftersom det började göra mer ont än vanligt och idag kunde jag inte röra mig alls på morgonen. Att komma upp ur sängen var ett helt företag. Och migränen kom också. Får nog ta och ringa hälsocentralen för att kolla igen min migrän för anfallen kommer allt oftare.

Tittade på mina betyg och såg att jag är redan behörig, har 2250 poäng. Så det jag läser just nu är egentligen bara för mig själv. Då SKITER jag i matten tror jag. Den suger energi ur mig så det gör ont. Men, men vi får se…. Imorgon har jag 2 prov, svåra prov. Måste plugga men har för ont. Fuck.

Och om 50 minuter ska jag vara på ett möte angående ett jobb. Jahaja… cykla i det vädret med den smärtan. Men jag kan inte av boka. Allt på en gång, håll i mig så jag inte exploderar! och håll tummarna att jag får jobbet! För det behöver jag, mycket, eftersom jag & väninnan har massa planer att förverkliga 🙂

2 kommentarer

  • Kerstin Jonsson (@dragabol)

    Om två dagar söker vi … mot nya mål 😉 och tänk på att mötet suger & att ingen kan komma åt dig. Du har inte några skelett i garderoben, du kan se dig själv i spegeln och säga att du har gjort bra ifrån dig.
    Var rädd om dig – ta inte ut din kropp i regn o rusk ochg avboka mötet om du inte orkar .. Underbart att du inte behöver plugga järnet tills vi ska söka eller ens hela terminen.. se till o ha det gott i livet. Vi ska förgylla tillvaron ska du se!!

    • dreamsaboutlife

      Mötet gällde inte ”det där”, du vet. Jag fick extra knäcken som barnvakt! 🙂 Till ”det där” ska jag skriva imorgon och säga vilka tider som passar mig (i stort sett aldrig,haha). yes, om 2 dagar söker vi =) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *