Pengar

Spel, bingo och gratis tankar.

Hej bloggissar! Hur har ni det? Själv sitter jag på jobbet och drömmer lite. Jag funderar på att åka och spela bilbingo för det har jag aldrig gjort, eller kanske spela Bingo på lördag eller var det söndag? (Tv-bingo) Ja, jag är allmänt sugen på att spela lite… vem vet jag kanske lyckas och vinner massa pengar så jag kan förverkliga drömmarna? 🙂 För inte så länge sedan hittade jag en sida som skriver om hur man går tillväga för att spela gratis på olika spelsajter… det kanske ska jag prova? 😉 Gratis pengar att spela för är alltid kul så här delar jag med mig till er. På sidan får man tips på aktuella erbjudanden hos olika sajter, hur mycket man kan få i bonus och hur man gör för att få så mycket gratis pengar som möjligt. Jag är kanske inte så förtjust i sidans uppbyggnad men man hittar det man söker och det är huvudsaken.
Vad skulle ni köpa eller göra om ni vann mycket pengar? Själv hade jag nog agerat som den där kvinnan i Maria bingo reklamen som spelar för att kunna köpa sig kläder, prylar och resa lite. Efter det hade jag köpt en gård…och börjat med min stora dröm 🙂
Nu när jag delat med mig lite håller jag tummarna för oss alla och upplyser: spela aldrig om du inte har råd att förlora.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *