Livet

Snö & hemmafru livet.

Inatt kom det 10 cm snö. Jag klagar inte för det hjälper ändå inte. Det går inte att påverka så jag njuter så länge det varar men längtar till solen och värmen …
Hemmafru, ja jag kallar mig det. Det är en hederlig titel enligt mig. Jag tar ju hand om mannen, djuren, barnen och hemmet. Alla praktiska saker och planeringen. Jag gör det inte för jag måste utan för jag vill. Att vara en filmstjärna eller så var aldrig en dröm för mig, min allra största dröm har alltid varit att vara en bra och lycklig hemmafru. Jag drömde också om en massa barn… den drömmen kommer också gå i uppfyllelse. Inte på det sätt jag ville men på ett annat som värmer kanske ännu mer.
Nu ska ni inte tro att jag lever enbart på min man för det gör jag inte. Jag tar mitt CSN lån, jag arbetar ibland (när jag hittar extra knäck) och jagar gratis grejer. Att koka soppa på en spik är också en av mina färdigheter. Så jag är en modern hemmafru, en kvinna som använder termen för att det klingar fint men ändå kan klara sig själv. Och så är jag en Ninja.
Ha en mysig torsdag alla! Nu ska hemmafrun ut i kylan och snön resa bort till Öland…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *