Hälsa,  Livet

Sjuk…och stressad.

Ush ja… jag är sjuk. Mår illa och annat mindre trevligt… Så det blev ingen resa till Växjö för studieträffen idag. Fuck. Och idag skulle vi tilldelas grupparbetet och gå igenom det. Att jag måste bli sjuk just nu! När allt ska göras, skrivas, tänkas. Blir förbannad!!!!!
Detta faktum stressar mig ännu mer. Och den onda cirkeln tar aldrig slut…

Nej,nej,nej det ska inte handla om detta. Livet ska vara positiv. Nu har jag klagat klart 😉 Ska göra mig en kopp te, kanske äta nån knäckemacka (hoppas jag får behålla den) och vila. Det är kroppen som talar. Stressar man för mycket säger den ifrån och här sitter jag. Så lugn musik, kanske lite Mozart eller Beethoven, te och bara vila. Gosa med djuren för de har bra inverkan på mig… får studera mina katter igen i deras dagliga ”vad-vi-gör-och-inte-gör-för-att-inte-stressa-och-överleva” ritualer och lära mig av dem 🙂

Senare under dagen kommer ett inlägg om något hemskt..så är ni känsliga eller så kika inte in här förrän efter 20 då mitt inlägg om gårdagen kommer.

Ha en fin dag alla och håll Er friska!
Höres!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *