Livet

Packa, packa, packa… & fynda!

Idag är det en dag då allt ska packas. Ja, nästan allt iaf 😉 Det enda som blir opackat är min dator samt maten. Tänk…det är bara 4 dagar kvar nu! 🙂 Längtar! Så nu blir det lite kaffe & frukost och efter det vika ihop kartonger och packa. Sen så är det faktiskt så att på Öland (i Köpstaden) är det en stor loppis.. och jag vill gärna åka dit och kanske fynda något som jag behöver köpa till nya lyan (ekonomisk är jag och älskar loppisar!) men… det finns ett stort men. Det är Ironman i Kalmar och på Öland idag och jag misstänker att vägen är ganska ogenomkörbar 🙁 Men,men vi får se om vi hinner med loppisen. Annars får det bli loppis-tripp i Göteborg!

Ha en fin dag alla så hörs vi!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *