Tips

Om vädret jag drömmer om.

Nu när det är höst och det har regnat i ett par dagar får jag en sådan längtan-känsla efter värme att det kryper i hela kroppen. Jag drömmer mig bort till värmen och solen, för sol och värme är det som ger mig energi. Missförstå mig rätt, jag älskar hösten med dess alla härliga färger och de mysiga kvällarna med en kopp varm te. Men värme och då framförallt drömresmålet Mexiko lockar stort och jag hoppas verkligen att vi en dag kan resa dit med hela familjen. Ja, familjen… nu är vi en lite större familj med (än så länge) ett barn men drömresmålet, trots sin mindre goda rykte, är kvar och vissa kvällar sitter jag med datorn i knät och söker på resor dit. Vid en sådan kväll hittade jag en sajt där man kan söka fram flygresor till olika platser, bland annat flygresor till Mexiko.

IMG_2769.JPG

Vart skulle ni vilja resa nu när mörkret har lagt sig över oss och på vissa platser snön redan lagt sitt mjuka täcke över marken? Jag ska nu njuta av ett glas champagne och drömma mig vidare till värmen och solen medan regndropparna smattrar lätt mot fönstren. Ha en fin kväll bloggissar så läses vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *