Tankar

Om sociala medier.

Denna vecka är snart slut och jag valde att inte blogga hela veckan utan samla mina tankar om sociala medier i ett inlägg. Så luta Er tillbaka och njut av mina åsikter 😉

027. Är du noga med vad för slags bilder och information du delar med dig av (och inte) på sociala medier?

Ja, det är jag till en viss del. Jag försöker att inte dela bilder där fler än mig är fångade. Däremot gillar jag att dela med mig av foton på mina djur då jag tycker att de är bedårande söta och söta varelser mår alla bra av 😉 Angående informationen jag delar med mig så är den väldigt filtrerad… Även om jag skriver mycket i både bloggen, på Facebook och på Twitter, så delar jag inte med mig av de mest känsliga sakerna. Jag tycker att det finns en privat sfär som alla borde respektera och inte dela med sig av, som sagt även om jag är väldigt öppen så är jag också extremt privat när det väl gäller.

028. Finns du på några andra ställen än bloggen som du vill göra lite reklam för?

Reklam skulle jag inte kalla det, men jag gillar StyleRoom och Pinterest 🙂

029. Vilken Facebooktyp är du, och hur många av de 12 typerna finns bland dina facebookvänner?

Bland mina FB-vänner finns precis ALLA de typerna 😀 Dem jag stör mig mest på är The Thief, The Collector & The Lurker. Jag är av åsikten att har kvinns skaffat sig en FB-sida så får kvinns vara aktiv där… annars plockar jag bort dem. Känslokall som jag är 😉 Själv är jag en blandning mellan The Roster (då jag älskar sprida glädje) och The News (då jag delar med mig när jag träffar någon som jag inte träffat på länge). Förut var jag också The Gamer men slutade med det för länge sedan…

030. Om du bara fick välja ett socialt medium att vara på, vilket skulle det bli?

Ojojoj det var en riktig svår fråga och jag valde mellan bloggar och KattForum… till sist vann bloggar då det är genom de som jag träffar helt nya människor men fler gemensamma intressen än katter 😉

031. Länka till en person / företag som du tycker sköter sig bra i sociala medier

Såklart Kerstin och hennes företag Ladyhunter! Där snackar vi proffsighet blandad med personliga detaljer. Förutom henne så tycker jag att Paula och Alina är helt fantastiska med sina bloggar och social media uppdateringar, men där måste ni kunna polska/alternativt använda Google translate.

032. Hiss & Diss – Sociala medier

Hiss – nätverkande och alla nya människor kvinns träffar genom det! Fantastiska möjligheter att hålla kontakten med dem som bor långt borta eller dem kvinns helt enkelt inte träffar så ofta som kvinns vill.

Diss – nätmobbning. Jag hatar mobbare IRL men de på nätet är ännu värre… dock vill jag avslöja att det kommer ett separat inlägg om just detta längre fram. Den håller på och tar form just nu.

033. 5 slags statusuppdateringar / inlägg du stör dig på på sociala medier?

Jag stör mig inte på så mycket faktiskt. Alla har rätt att skriva om det de vill, gillar jag inte något så gör jag inte det. That’s it. Det enda som gör mig irriterad är människor som är konstant negativa… då väljer jag hellre dem som är konstant positiva och överdriver hur lyckliga och perfekta deras liv är 😉

Det var mina svar på frågor om sociala medier, vilka är dina? =) Oavsett om Du svarar eller ej så vill jag önska Dig en underbar söndag! ?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *