Livet,  Resor

Om saker jag längtar till.

Hösten är här. Det är bara så. Varför vet jag det? Ja, inte för att det är vattenmassor i Skåne eller för att det är svinkallt i Göteborg utan för att jag är sjuk. Jag blir alltid sjuk på hösten 🙁 På onsdag ska jag till Umeå och nu ligger jag nerbäddad i sängen och försöker överleva.
Men det skulle handla om saker jag längtar till och först ut är Umeå, sen resan till Småland, nya jobbet som receptionist på Länsstyrelsen och… Sojka & Walles event för familjer i november 🙂

IMG_0356.JPG

Även om vi inte har några biologiska barn så har jag min älskade guddotter och därför har jag anmält mig till det eventet. Dessutom är det alltid kul med olika mässor och nya människor 🙂
Men nu ska jag inte tänka på annat än att bli frisk…eller iaf inte tänka för mycket på allt kul som kommer hända under hösten. Kram å sov gott bloggissar!

En kommentar

  • Nett

    Krya på dig.. ♥ Här blev jag sjuk med, och det gick snabbt. Jag brukar bli sjuk sist efter att de här hemma har varit sjuka, i år blev jag i takt med sonen och mannen har inte insjuknat än. Sitter kvar i bröstet fortfarande men nu är det på väg att bättras iallafall. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *