Livet,  Tankar

Om ekologiska dagen och lönefredan’!

ilovelonIdag ä det fredag bloggissar! Äntligen dags för lite vila (nåja) och ledighet (eller inte) samt mycket, mycket god mat 😉 Själv räknar jag ner tiden till jag får sluta jobba (16:30, alltså om exakt 71 minuter) och bege mig hemåt för att kurera mig. Men innan jag gör det tänkte jag påminna er om att idag är det ECOday 2014 som har för avsikt att få oss alla att handla med eftertanke. Även om ni inte köper ekologiska / fair trade / närodlade varor till vardags så kan ni kanske göra det idag då det ändå är lönedag och man känner sig (förhoppningsvis) lite rikare?

ecoday2014

Själv försöker jag köpa närodlat och ekologiskt i den mån det går ( = ekonomin tillåter) och så försöker jag leva miljömedvetet och verkligen använda allt så mycket det går. Jag menar att skrapa burkar/flaskor rena istället för att kasta halva innehållet och fixa ”fester på rester” som jag kallar våra middagar med massa olika sluttar av det som blev över 😉 Samtidigt har jag blivit intresserad av återbrukning/återanvändning (återbrukayunkie is my new name 😉 ) och vill påminna Er om mitt projekt Kokbok give away som kommer pågå under resten av året där Ni kan vinna olika kokböcker!

Nu önskar jag er en underbar fredag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *