Dreams,  Livet

Om drömlivet som sker och det underbara som kommer.

Det börjar närma sig, både bebisen och flytten. Det är en underbar känsla att känna att allt faller på plats, trots motgångar som uppstår dagligen, känner vi oss peppade till att fortsätta. För vi gör allt detta för oss, för att må bra och för att förverkliga våra drömmar. Även när vi vet att början på det nya stället blir kämpigt och lite fattigt ekonomiskt känner vi oss mer än nöjda med beslutet att ta vårt pick och pack och dra mot nya utmaningar 🙂 

  
Jag är så himla tacksam över att leva med mannen i mitt liv. Han är den bäste för mig och ett liv med honom är som en dans på rosor. Jag ska inte ljuga, för även vi har våra små duster, men genom kommunikation och respekt för den andras rätt till att tänka och känna olika löser vi alla problemen som kommer. Vi har aldrig gått och lagt oss arga och/eller besvikna på varandra! Varje kväll tar vi oss tid att prata, fundera och mysa och innan vi somnar pussas vi alltid och säger godnatt till varandra.

Snart kommer vår familjs konstellation att förändras men just de rutinerna kommer vi hålla fast på, för det är superviktigt att fortsätta umgås med varandra på ett vuxet sätt även när barnen kommer med i bilden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *