Studier

Om bakslag.

Först och främst: dragningen där Totte drar vinnaren av boken kommer imorgon. Jag har sovit halva eftermiddagen, därför har all planering försenats. Men imorgon eftermiddag kommer det 🙂

Nu till andra bakslag.. bihåle- och öroninflammationen ger inte med sig. Det blir bara värre. Jag är trött, grinig, hängig och arg. Nu när jag har som mest plugg och massa inlämningsarbeten på g blev jag sjuk, typiskt! Dessutom går pluggandet sådär, hamnade i en dispyt med en studiekamrat idag, men ja sånt händer och det är bara att skaka av sig 🙂 För många år sedan gav jag mig ett löfte, att aldrig någonsin tillåta att någon kränker mig, och jag håller det. Idag var en dag då jag bevisade för mig själv att ingen ska kunna få trycka ner mig utan att få svar på tal. Skönt!

Annars så har jag upptäckt att två av kurserna jag läst inte går att ta med i de valbara kurserna som jag kan läsa i mina utbildning. Fan, fan fan. 15 hp har gått åt fanders! Så nu sitter jag i en liten knipa och hoppas på det bästa… fixar jag inte kursen jag läser nu samt två sommarkurser får jag inte ta examen tidigare och då skiter sig precis allt. Men inget ont som för något gott med sig eller hur? Ja, jag försöker att se allt positivt för annars kommer jag bli deprimerad. Jag har ingen plugglust just nu. Helst av allt hade jag hoppat av faktiskt, men jag vet att det är en känsla som bara håller i sig i någon dag och sen får jag ny energi =) Så jag härdar ut och drömmer mig bort till London… bara 31 dagar kvar innan jag for dit för att träffa Lena!

Nu går jag och lägger mig igen, för som skrivet, tröttheten tar livet av mig snart. Kram bloggissar och ta hand om Er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *