Mirakel,  Tankar

Om att dricka eller inte dricka under Julen.

För mig, sedan jag blev mamma, är det självklart att avstå alkohol under Julen! Mitt barn ska inte behöva känna oro eller obehag bara för att mamma ska kunna ta sig ett (par) glas vin eller dylikt… Just alkohol diskuterade vi innan Vanessa kom till världen och både jag och maken är helt överens om vad som gäller. Jag skriver detta för, som varje år sedan kampanjen startade, finns det puckon som måste hävda sin rätt att dricka (supa) under julledigheten och ifrågasätta Vit Jul kampanjen. För att sammanfatta mina tankar kort: har du problem med kampanjen och är tvungen att ifrågasätta målet med den och hävda att du minsann kan dricka något/några glas utan att ditt barn lider så är det DITT problem. Inte mitt. Och ja, jag tycker att du har riktigt stora problem OM du behöver sprit för att kunna slappna av och få till julkänslan. Det är min åsikt och den står jag för.

Till er alla andra som inte behöver hävda er, hur ni än väljer att fira jul, vill jag säga: mys på och njut av ledigheten! <3

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *