Foto,  Livet,  Resor,  Studier

Om att älska att resa.

Jag är en sån person som verkligen gillar att resa och ser varje tillfälle som en möjlighet. Som nu när jag har en studieträff i Umeå på min nya utbildning till vårdadministratör. Istället för att klaga på avståndet och kostnaden set jag möjligheten med det, en resa uppåt vårt vackra land! Fram till idag har jag inte varit längre upp än i Stockholm / Kista… och nu befinner jag mig i ödemarken runt Gävle på väg ännu längre norrut 🙂 Snabbaste vägen blev via Jönköping och E4 så det blir 110 mil enkel väg för mig. Yay!

IMG_0041.PNG

Strax efter 21 ikväll förväntas jag checka in på hotellet, ett designhotell mitt i Umeå. Men fram till dess (klockan är ”bara” 17:27) kommer jag se en massa skog och åter igen skog på min väg…och så miljontals med döda knott på bilrutan 😉
Hittills har jag sett en bussbrand på vägen, massor av överkörda djur och en och annan idiot till bilist men det är kul att åka genom landet och se allt! Så nu lägger jag ner iPaden och återgår till att betrakta naturen som jag svischar förbi. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *