Foto,  Glamour,  Livet,  Studier,  Tankar

Om årets vårstädning. 

Idag var dagen då min hemtenta i kursen ”Vård, samhälle och hölsoekonomi” släpptes… men det är inte så viktigt just nu då idag är också dagen då jag började vårstäda för i år! Det är väl märkligt att varje gång en tenta släpps sätter alla studenter jag känner igång med att städa hemma? 😉 Ja, det är väl typiskt studentliv ( tenta = renaste hemmet ever), göra allt annat än att plugga haha.

??

Dagens städning resulterade i några påsar skräp, en slängt matta, flera maskiner tvätt och framförallt en ren, nybäddad säng med fräscha och sprillans nya lakan 🙂 Det är också det som får föreställa dagens gilla-bild Torsdagstema utmaningen. 

Så nu säger jag godnatt och sov gott till er alla och kryper ner i min fräscha säng. 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *