Dreams

Livet är kort.

Visste Ni det redan? Ja, kanske det… men förstår ni innebörden? Inte alla gör det. Jag vill leva mitt liv till fullo, vara glad och energisk, helst ångra det jag gjort än det jag inte gjort (näää jag ångrar ingenting!). Varför nöja sig med mindre när man kan få bättre? Tänk på det 🙂

Sitter och funderar på det, livet är kort med tanke på hur länge vi kommer vara döda. Så njut, skratta, gör det ni vill göra, lyxa till det om ni behöver eller känner för det. Det ska jag göra!

 

Och tänk inte: jag ska börja leva efter att: vi köpt bilen, lägenheten eller gått ner 20 kg! För livet ska LEVAS! 🙂

 

Själv har jag hittat de där små men ack så viktiga saker i mitt liv som gör att jag går och lägger mig med ett leende på läpparna och vaknar med ett leende på läpparna =) Fast jag har en sjuk kropp, fast jag också har en massa problem. För jag VILL le och vara tacksam för det jag har och får uppleva

 

Och idag… ja idag förändrades någonting… men vad tänker jag inte avslöja 😉 Men jag är så djävla LYCKLIG!

 

Så kom ihåg… livet är alldeles för kort för att grubbla över det du ändå inte kan förändra 🙂

En kommentar

  • Kerstin Jonsson (@dragabol)

    absolut! jag tror jag lever likadant – jag vill göra allt det jag vill för min skull och åtminstone ha försökt göra mitt bästa.. fixat de jobb jag vill ha, utbildningar, resor, upplevelser eller möten med människor.
    Det går inte att skjuta upp saker o ting hur mycket som helst och invänta.. absolut inte livet för det rullar på hela tiden!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *