Livet,  Studier

Jobb & studier & vila.

Jaha…då är det redan den 3e januari! Tiden går fort och om 40 minuter är den redan den 4e… Idag har jag vilat, tänkt plugga samt varit på informations träffen inför jobbet nästa vecka. Måndag, tisdag & onsdag ska jag jobba som trafikinformatör åt Västtrafiken genom StudentConsulting 🙂 Yay!!! Ska bli jättekul men måste komma ihåg att klä mig varmt. Så väckarklockan ringen 04:30 på måndag, spännande 😉

Annars så har jag 2 arbeten att skriva till på söndag. Inte skoj…men måste göras. Dessutom inväntar jag betyg sättning från en höstkurs och information om när förskollärarprogrammet ska börja. Måste planera inför mina studieträffar och köpa tågbiljetter tidigt så de blir billiga 🙂

Nu ska jag lägga mig och vila för kroppen behöver det. Känner mig öm och ganska så kraftlös 🙁 Justé! Innan jag säger go’ natt – underskatta inte era vänner för de kan göra en mulen dag till en bra dag… som min väninna Inger gjorde idag.

Nu så – god natt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *