Dreams,  Livet,  Shopping

Jag lever och mår bra!

Just nu är livet hektiskt och jag försöker att vara hänga med. Vi har sålt Audin, köpt en Saab, levt loppan, betalat av lite smålån, planerat en massa bus, jobbat, slitit och… njutit. Livet leker just nu och jag är så himla tacksam över min make och allt vad livet ger just nu.

Nästa helg drar vi till Nääs Fabriker och kopplar av efter allt som hänt. Sen i augusti drar jag och Kerstin på äventyr i Stockholm och efter det ska jag och maken på semester på Visingsö! Så ja, jag lever livet och njuter. Studier har halkat efter, men jag hoppas att allt löser sig ändå.

Förutom allt detta väntar jag på svar från polisen och försäkringsbolaget angående rånet och planerar lite renovering i lägenheten.

Nu önskar jag Er en underbar fredag fina bloggissar så läses vi 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *