Dreams,  Livet

Skit i vad andra tycker!

För livet är för kort! För du vet inte vad som komma skall imorgon! För du är du och ingen annan! Så skit i vad andra tycker och njut av ditt liv och dina val istället för att oroa dig för vad andra tycker. Det kommer alltid finnas någon som tycker något som gör ont i dig, men bry dig inte om det utan låt den andra bekymra sig för sina egna tankar. 


Vi önskar dig, ja just DIG, en underbar natt och en god nattssömn 🙂 Sov gott, dröm sött och vakna utvilad och fylld av glädje och styrka. Så att just du orkar med det du vill och behöver. Glöm aldrig att DU är viktigast i ditt liv, ingen annan oavsett vad folk säger. 

Och du… när du tänker de värsta tankarna, när du känner dig värdelös var så snäll och tänk på mig, en liten människa som ännu en gång har fått lyckan att leva och njuta av det livet har att ge. Om jag fick den chansen varför ska inte du också ta den och göra det bästa för dig själv? Var stolt över dig själv. Jag skickar en stor kram till dig och själv lägger jag mig och nynnar till låten som gör mig glad, gör det du också <3

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *