Livet

Håll huvudet iskall!

Idag hände en olycka. Mitt framför ögonen på mig och maken. Vi skulle svänga på vår gata när det small. På riksväg 25 i Nybro, Kungshall vid svängen till Algatan.
Jag tänkte inte, jag reagerade. Hoppade ur bilen, sprang fram, frågade de ena som krockade hur de mådde – de var okej, så jag sprang till den andra bilen. Där var det värre…
Bara föraren, okontaktbar, inga passagerare. Bilen helt förstörd, ena hjulet borta. Utan och tänka mig för hoppade jag i baksätet för det gick inte ta sig på framsätet och höll i kvinnan. Pratade med henne, sa att ambulansen var på väg, att allt skulle bli bra. Hon fick ett anfall, började krampa 🙁 Jag satt kvar… Höll hennes hand och pratade lugnt Var med henne och hoppas att det hjälpte henne. Sen kom ambulansen och brandkåren. De tog över. Klippte bilen, tog ut föraren. Sen gick jag därifrån, gick hem.

20120706-125933.jpg
Det kommer nog sitta kvar länge, bilderna som spelas upp i skallen och känslan. Att man är maktlös. Men jag höll huvudet kallt. För det måste man. Tänk vilka försvarsmekanismer kroppen har.
Hemskt med olyckor! Trots att jag varit med om en hel del i livet så känns det som en av de svåraste grejerna…
Se Er för! Använd bilbälte och kör försiktigt!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *