Dreams,  Livet

Första advent 2011

Idag har varit en fullspäckad dag. När jag vaknade, fixade lite till mig så gick jag ut med Totte. Herregud vad det blåste! Trodde vi båda skulle blåsa bort…. Senare var det frukost med barnet, sen väcka mannen, han käkade frukost och sen bar det av till Kalmar och julskyltningen 🙂 Ja…vad ska man säga… eftersom vädret var åt skogen så var det inte så himla mycket folk. Jag hälsade på Josephine som stod där åt Diatermikliniken och såg att Pinkoholic också var där!

Gud vilka kläder! Allt självklart rosa…. och jag som INTE skulle köpa något. Ja,ja.. gick senare runt på stan, tog ut lite kontanter (jamen Pinkoholic hade ju extra priser och Diatermikliniken också!), strosade runt.. Köpte mig en kalender och en nyckelbricka med texten ”Home is where the hugs are.”

Efter detta var det dags för chokladhjulet.. men nope, jag vann inte 🙁 Däremot så hälsade jag på djuren som 4H-gården hade med sig

Så tillbaka till Kopparslagarn och bränna lite pengar, haha. Hos Pinkoholic köpte jag de efterlängtade chortsen & en spegel

hos Josephine köpte jag presentkort på rygg & nacke massage samt 2 par strumpbyxor, lite tjockare och med mönster. När pengarna var nästan slut käkade jag med en vän på Thai Silk, men aldrig mer! Fy sjutton vad otrevlig personal som jobbar där. Rekommenderas INTE!

Tillbaka i Nybro följde M. och barnet med på julskyltningen…sämsta någonsin! Så det var snabbt över… Sen fikade vi med väninnan och hennes söner och spånade på lite affärsidéer 🙂

Men innan vi drog helt hem kom älsklingen på idéen att dra till Kalmar för att strosa runt lite i affärer, väl där köpte han mig 3 snöglober till min samling

och efter detta åkte vi hem i blåsten. Jag hade en underbar första advent och hoppas att ni också hade det 🙂 Nu ska jag mysa med kärleken, dricka glögg och vara tacksam för det jag har…

En varm kram till Er alla!

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *