Dreams

Drömmar.

De är härliga, de drömmar vi har. Nu menar jag inte det vi drömmer om på natten för de drömmar kan vara hur konstiga eller skrämmande som helst, nu menar jag det vi drömmer om på dagarna.. När vi är ensamma eller sitter på bussen. Kanske dagdrömmer på jobbet om bättre arbete… Ja det är såna drömmar jag menar. Vi alla har olika drömmar, vissa är kanske gigantiska och aldrig slår i men ändå drömmer vi att kanske, kanske. För det sista som överger människan är hoppet. Och det är bra! För vad hade det varit för värld om ingen drömde om något? Fruktansvärd värld.

En av mina drömmar är att köpa ett hus med stor tomt (minst 2000m3) nära en skog, helst minst 200-300 meter till närmaste granne. Sen ska vi, jag och min man, renovera huset till det vi vill ha det. Bygga en stor katt-trädgår, inhägnat. Och bygga en pool med ett litet vattenfall… Det är en av drömmarna. Andra drömmar är:

* körkort
* fixa högskolestudier
* resa en massa
* jobba som volontär i Johannesburg
* få ett bra jobb inom informations sektorn
* starta eget inom djur branschen
* återfå min hälsa…

Har en massa andra också men det är de stora jag hemskt gärna vill ska slå in 🙂 Förutom detta vill jag vara lycklig och det är jag. Tack vare min älskade man, våra djur, vårt ”extra” barn och de få men ack så härliga vänner.

Vilka drömmar har Ni?

7 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *