Fyrfota vänner,  Livet

Bilar & mat.

God kväll bloggissar! Hur har ni haft det? Själv har jag haft det bättre än bra 🙂 Dagen började med lite solning på balkongen där jag hade sällskap av mitt härliga gäng pälsklingar. Sen ringde mamma och vi snackade länge… prata i telefon med hörlurar i öronen medan man solar är perfekt 😉 Grannarna mittemot tyckte nog inte detta då jag snackade lite för högt och…ja på polska så de fattade nada.

Stekaren ;-)
Stekaren 😉

Efter det drog jag och maken på en tur till Göteborg för att kika på lite bilar. Först ut var Mölndal sen Askim och efter det Hisings backa…. VW Phaeton, Hummer H2 och Maserati Quattroporte i tur och ordning. Bara H2:an gjorde mig knäsvag, de andra var inte så fina… men ja, jag har alltid tyckt om H2 😉

Efter att ha kikat på bilar och kört runt lite här och där åkte vi och käkadeAmazing Thai Restaurant. Maten var så god att det var svårt att hålla sig till det lilla jag kan äta som GBP opererad. De hade båda thaimat, pizza och sushi. Omnomnomnom 😉 95kr/person är inte så billigt men det var det värt! Så har ni vägarna förbi Bäckebol rekommenderar jag den restaurangen och dess buffé.

Balkonghäng!
Balkonghäng!

Väl hemma hälsade vi på grannarna då Inger fyller år idag. Hon fick en blå orkidé av oss, en sådan som hon inte har den orkidéentusiasten 😉 Många färska svenska jordgubbar och 2 koppar kaffe senare var det dags att gå hem och nu ska vi njuta av varandra, jag och maken.

Ha en fin kväll och en fantastisk morgondag! Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *