Livet,  Tankar,  Tips

Avskum.

Avskum.

Det är vad de är. Män som våldtar. Hur i helvete kan någon ens försvara sådana? Och alla kommentarer som kvinnan får höra…. De underliga frågorna ”hade du kort kjol?”, ”sa du verkligen nej?” eller ”var du berusad?” Vad har det med saken att göra!? INGENTING! Det finns en enda fråga som borde ställas och det är ”har kvinnan sagt JA?.

En kvinna ska ha rätt till sin kropp. En kvinna ska kunna gå  n-a-k-e-n  om hon nu vill utan att någon idiot försöker tafsa om ännu värre våldtar henne. För våldtäkt är inte värst fysiskt utan psykiskt… Det fysiska försvinner med tiden men inte det psykiska. Det kan ta år att bli av med äckelkänslan, för trots att det är våldtäktsmannen som är äcklet så känner sig offret som ett. Fruktansvärt och orättvist.

Varför jag skriver om detta? Jo, för att när jag surfade runt hittade jag till Dilba och hennes inlägg ”djur”. Tänkte först att hon skrev något om husdjur eller så men nej… hon skrev om det som väcker starka känslor hos mig. Det som väcker avskyvärda minnen till liv och sätter igång ilskan. Avskum som ser en kvinna som ägodel och inte en egen person. En individ som har samma rättigheter som alla andra fast många har fortfarande inte insett detta.

Därför är det viktigt att jobba för mänskliga rättigheter, feminismen och skärpta lagar. Så att alla äckliga avskum försvinner från jordens yta.

/Laura – ett f.d offer som kommer slåss för kvinnor resten av livet

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *