Tankar

Jo, jag tror på skrock!

Fredag. Den 13e. Hur började min dag? Jo, den började med att jag försov mig 45 minuter! Så, ja jag tror på skrock. Hur har dagen gått för er hittills? Det enda goda idag är än så länge vädret (men psssst, det säger vi inte högt!).

På väg till jobbet, för ja jag hann med bussen, läste jag dagens Metro och jag håller fullständigt med Fridah som skriver om varför man ska rösta i kyrkovalet, eller rättare sagt söker svaret på den frågan. Själv SKA jag rösta men jag avslöjar inte än på vem… en liten hint får ni dock ändå. Jag tycker att kyrkan ska vara politiskt oberoende. Tro är tro, politik är politik. Punkt.

Nu återgår jag till arbetet för snart kommer VDn hit och allt måste vara på tip-top 😉 Ha en underbar fredag bloggissar! Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *