Dreams

Att koppla av.

Ja, hur gör man? Alltså när man kopplar av? Hur gör ni?

Själv lägger jag mig i ett badkar där det droppar vatten i (älskar ljudet av porlande vatten) och så läser jag en tidning eller en bok. Slutar tänka på mina problem och ger mig hän drömmar eller reportage i tidningen. Gudomligt!

Apropå gudomligt… har länge funderat på att gå i kyrkan. Jag är inte riktigt troende, inte i den bemärkelsen de flesta tror. Jag tar lite av varje religion jag gillar och mixar ihop det, blockar bort det jag ogillar och sen tror jag på det 🙂 Men känner att jag behöver stillheten och samhörigheten som finns i kyrkan. Så på söndag ska jag kanske till kyrkan, om jag bara hittar en mässa på de tider jag inte jobbar på söndag.

En kommentar

  • Nett

    Riktigt kul med buzzador och alla konstiga kampanjer man har fått erbjudande på har jag tackat nej till. Ja hur kopplar man av.. 😉 Den stora eviga frågan 🙂 Jag skall inom kort inta sömn och sedan skall det kopplas av fram till Måndag natt. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *