Tankar

Återanvändning.

Lördagsväll bloggissar! Vad pysslar ni med? Själv ligger jag i sängen med ont i nästan hela kroppen men jag mår bra ändå 😉 Har precis kollat på inspelade Leva som amish på SVTplay och är sådär mysigt lugn i själen. Jag vet inte varför men jag diggar verkligen deras livsstil. Hade jag haft möjlighet så hade jag åkt till någon amish-familj och bara varit… jobbat hårt hela dagen och sedan lagt mig till sängs helt utslagen. Jajamen! Kanske en dag får jag råd att åka till USA och bara vara…en månad eller så. Få känna människorna, få ta del av deras livsfilosofi och gemenskap, fantastisk.

Men inlägget skulle handla om återanvändning. Jag fick för mig att sälja av tre av skåpen som jag hade i klädkammaren och de var ute men så började jag tänka igår och vips så hamnade ett i hallen. Utan makes vetskap. När han kom hem såg han bara skåpet och tyckte om det och nu har jag klämt in ett till där 😉 Ibland är det bättre att bara göra något och visa resultatet för sin andra hälft och sen diskutera. Det brukar fungera hemma hos mig, hur är det hos er? =) Bilder får ni se imorgon när allt är på plats, till och med makes lamp-projekt.

Nu ska jag umgås med maken och än en gång diskutera religionens behov/icke behov. Ha det gött bloggissar så hörs vi. Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *