Livet,  Shopping

Allt en tjej behöver är…

skor! 😉

image
Mina fina ♥

Idag kunde jag inte motstå dem, trots att jag försökte hitta fel och brister så blev jag förälskad och de svarta pumpsen fick följa med hem. Halva priset var det dessutom…
Jag intalar mig att de blir perfekta att ha på jobbet 😉 om det visar sig stämma får vi dock se hihi.  Helgen lider mot sitt slut och jag är trött som en gnu. Imorgon är en jobbig dag, inte bara för att det är måndag utan också för att jag får genomlida gastroskopi 🙁 wish me luck!
Sov gott bloggissar och ha en fin måndag så hörs vi när jag är tillbaka från sjukhuset. Kram

En kommentar

  • Linda Rö

    Vet inte om jag har missat något – men hoppas det inte är allvarligt (pga du ska till sjukhuset)

    Sköt om dig och ha en underbar måndag..
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *