Tankar

Utmaning: 8 sanningar om mig.

Jag har blivit utmanad av Emely , en tjej jag träffade genom Kerstin. Hur go som helst och så väntar hon sitt andra barn 🙂

Utmaningen går ut på att berätta 8 saker om sig själv, vad som helst och sen skicka utmaningen vidare till fem andra bloggar.

Här kommer mina sanningar:

1. Jag är livrädd för spindlar. Inte så att jag är rädd för de stora, nej nej. Jag är rädd för alla spindlar, stora, små, lurviga, med långa ben osv. ALLA! När jag ser en skriker jag, får panik och springer från platsen fort som fan…

2. Mina åsikter är starka. Ni som följer mig får ibland läsa nån starkare åsikt då och då men i verkligheten är det lite annorlunda. Jag tycker en massa och älskar att argumentera för min sak. Ibland känns det som att jag är den enda som har rätt…i allt.

3. Jag är egenkär. Jag älskar mig själv och jag sätter mig själv i första hand (för det mesta). Det finns bara en person som jag prioriterar mer än mig och det är min man. Man kan säga att jag är en person som går över lik för att uppnå det jag vill. Men måste jag inte skada någon så gör jag det inte 🙂

4. Det finns en mörk sida inom mig. Väldig mörk och hemsk. Självskadebeteende. Men jag jobbar på det och har nått väldigt långt.

5. Jag är viktfixerad och matmissbrukare. Bulimi, anorexi och ortorexi har varit med mig länge… Jag har varit fri i några år men känner att en av dem är på väg tillbaka, därför kämpar jag och försöker fokusera på annat.

6. Drömmar är mitt liv. Jag drömmer en massa och jag älskar att drömma. Om rikedom, om sex på udda platser, om resor. Ja om allt! När jag läser böcker sätts min fantasi igång och jag kan förflytta mig till alla de platser jag läser om, dessutom kan jag tappa kontakten med verkligheten och verkligen tro att jag är en del av boken. Kanske huvudpersonen men ibland någon annan… Det tar en stund innan jag landar i verkligheten.

7. Jag fiser mycket. Så nu vet ni det.

8. När jag inte har någonting att göra (eller det jag borde göra är för tråkigt) kollar jag mina  ex-vänner på FB och andra platser och njuter om de har gått upp i vikt, skilt sig eller ser allmänt förjävliga ut. Ja, jag är hemsk ibland, jag vet men sån är jag.

Jag utmanar ALLA mina läsare att avslöja 8 sanningar om Er! 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *