Tankar

Om filmer och dess påverkan på oss. *013/365

Vilken är din favoritfilmgenre?

Jag tänkte skriva skräck, men sen tänkte jag till och ändrade mig till komedi. För när jag tittar på komedi blir jag glad och avslappnad. Det är då alla problemen försvinner och jag bara är. Skräck har varit min favoritgenre förr, när jag var yngre och inte läste nyhetssajter. Idag räcker det med att läsa lite nyheter för att få kalla kårar…

Komedifilmer får mig att skratta och känna mig bra, det förlänger livet och får mig på bra tankar. Den bästa komedifilmen är såklart Dagis Snuten ( Kindergarten Cop)! Den är både rolig och actionfylld. Perfekta rullen, även om den har 24 år på nacken. Förutom den så gillar jag Ensam hemma (Home Alone) filmerna, främst 1:an och 2:an. Varenda gång jag ser dem skrattar jag så jag gråter och det, mina vänner, är bevis på att filmerna är mer än bra.

Förutom komedier gillar jag kriminalare, men inte så mycket i filmer utan mer i serier, som t.ex. CSI (Las Vegas, Miami & New York – i den ordningen) och Lie to Me. Just nu är jag väldigt inne på Lie to Me, för ärligt talat vill jag ha förmågan att se vem som ljuger för mig (vem vill inte det liksom!?). Tänk vad intressant det hade varit att veta vem som är min riktiga vän och vem som bara låtsas det…. ja, drömma får kvinns göra 😉

Så nu vet ni vad jag tycker om, berätta gärna vad det är Ni tycker om så jag också får läsa nåt intressant och får lära känna Er bättre. Hur reagerar ni på olika filmer? Blir ni som jag lite skräckslagna av skräckfilmer eller blir ni lugna av dem? Tycker ni att skratt förlänger livet? Och vad tycker ni om romantiska filmer som inte alls återspeglar verkligheten? (japp jag är subjektiv här…) Själv ska jag plugga lite nu och sen lägga mig, imorgon är det redovisning i Ungdomar och sociala medier-kursen så wish me luck! Kram & sov gott bloggissar.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *