Livet

Tvättstugekalabalik!

Jahaja… jag skulle tvätta. För första gången i den gemensamma tvättstugan. Hann med 2 maskiner, sen satte jag igång två till och gick till lägenheten för att fortsätta städa. När jag kommer tillbaka är alla maskiner strömlösa! WTF!? Ringer jour-vaktmästaren som lovar att skicka ut någon. När det gått en timma och fortfarande ingen har kommit så traskar en granne in. När jag säger att vi har problem för både mina och hans maskiner är strömlösa säger han att ”vet du inte att de stängs av vid 19?” Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad? Ja, då får jag veta att på lördagar får man bara tvätta fram till 19 om man bor hos Akelius. Och vet ni vad? På söndagar går det inte att tvätta alls!!!! :-[

Vanssine! Det är sjukt! Kanske mer information till oss nyinflyttade!? Och inte bara en liten, sketen lapp med PYTTELITEN text där tvätttider står…på en mini-anslagstavla i tvättstugan som jag knappt märkte.

Så nu sitter jag med massa blöt tvätt hemma… en liten tvättmaskin som tar 2h48min på sig att tvätta en tvätt och ingen torktumlare. Fantastiskt. Helt jävla fantastiskt.

/en förbannad Laura som behöver en torktumlare

P.S Vad hittar ni på? =) D.S

 

4 kommentarer

 • Linda Grannas

  Jag hade klagat, direkt de öppnat på måndag morgon hade jag hängt på låset och frågat vad de har för anledning att göra så. Vem är det som blir störd av en tvättmaskin en lördagskväll eller för den delen en hel söndag? Det är väl då många har tid att tvätta. Klaga och gnäll så ska du se att du får din vilja igenom till slut.

 • Linda Rö

  Hoppas det gick bra med tvätten. Konstiga regler.. Dom flesta kan ju inte tvätta annat än på helgen…

  Svar på din fråga: Nej jag är inte utb polis. Civilanställd blir man genom att man söker ett jobb hos polisen. Det finns mängder med icke polisära jobb hos polisen. Det finns tom civila brottsutredare. Men oftast är man adminsitrativ personal. Det är superkul och man lär sig något nytt varje dag.
  Ha en underbar söndag
  Kram

 • Nett

  Så trist, här kan vi tvätta längre än så men trots det så har jag egen maskin i bostaden, skulle inte vilja ha något annat. Då kan man tvätta precis när man vill. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *