Livet,  Resor

Att träffa en förebild.

Idag fick jag träffa en förebild. En stark kvinna som hade många kloka råd och lyssnade. Min väninna blev intervjuad till M-magasin av henne… den energiska och väldigt trevliga Amelia Adamo.

Medan de två satt och pratade fick jag en rundvandring av Annelie på redaktionen 🙂 Jag fick se M-magasin , Amelia , VeckoRevyn och några andra redaktioner! Jättespännande! Att få se bakom kulisserna, trots att det är semestertider, är något jag velat göra länge. Att träffa självaste Amelia var det som var drömmen. En självsäker, stark och drivande person som är ändå jordnära. Tack för det!

Här kommer lite bilder:

20120723-202547.jpg
Kerstin, Amelia och jag!

20120723-202953.jpg
Två starka kvinnor, lika mycket energiska trots åldersskillnaden.

När vi kom till hotellet (Clarion Sign) efter att ha träffat Kerstin mor & styvfar hittade vi dessa på rummet:

20120723-203153.jpg
Tack M-magasin!

Nu ska vi käka lite och göra Stockholm osäker 😉
Höres!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *