Hälsa,  Livet

Om den bortglömda bloggutmaningen 365 – hälsoveckan.

Då hösten är här och jag hinner inte alltid blogga så ofta som jag vill tänkte jag damma av bloggutmaningen 365 som handlar om att varje vecka blogga om ett speciellt ämne. Denna vecka handlar det om hälsa och här kommer mina svar:

258. Är du bra på att ta hand om dig själv?

Nja, det är jag väl inte. Jag vill gärna tro att jag är det men jag vet att då ljuger jag för mig själv. Att ta hand om mig själv har aldrig varit en prioritet, även om jag har lärt mig den hårda vägen att skiter en i kroppen och sitt mående så får en ångra sig ganska snabbt. Men från tanke till praktik är vägen fortfarande lite för lång…

259. När mår du som allra bäst?

När jag får vila och bara vara och ta allt i min egna takt beroende på dagens kondition.

260. Har du brutit något någon gång?

Nej.

261. Om du blir sjuk, vill du kolla upp det snabbt eller väntar in i det sista för att se om det går över av sig själv?

Det beror lite på… är det något med magen brukar jag vänta då läkarna har redan undersökt mig från alla håll och kanter och jag vet att de inte kan hjälpa mig. Är det däremot något nytt som dyker upp så vill jag i allmänhet kolla upp det snarast möjligt.

262. Tipsa om något som gör dig glad när du är nere.

Min älskade Totte!

263. Hiss & Diss – Ditt mående just nu.

Just nu är hissen att jag mår ganska bra i allmänhet medan dissen blir att ryggen har börjat värka lite väl mycket.

264. 5 knep för att hålla sig frisk.

Motionera. Ät rätt. Skaffa husdjur. Umgås med positiva människor. Älska!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *