Dreams,  Glamour,  Hälsa,  Resor

Stress!

Jag är stressad. Egentligen vet jag inte varför…men känner mig stressad. Kanske för att imorgon ska jag för första gången i mitt liv flyga. Helt ensam! Från Köpenhamn till Dublin dessutom! Eller kanske för att jag missade att lämna in ett arbete på en kurs… eller kanske för att jag ska lämna min familj helt ensamma i 8 dagar. Jag vet inte. Men stressad är jag! Nu har jag packat nästan allt, imorgon tar jag det sista såsom mobil, iPan, laptop och smink. Ja just det, kameran ska också packas ner!

Ush den stressen. Det finns bra stress och dålig stress. Den goda kan man använda sig av till att göra saker klart, få en spark i rumpan att börja träna eller något annat positivt. Men den dåliga… ush! Den sätter bara käppar i hjulet för en. Den får en att må illa, få ont i kroppen och så känner man sig värdelös. Bort med den, NU!

Iaf så lovar jag att ni kommer få dagliga om inte oftare uppdateringar om min semester på Irland 🙂 Där ska jag träna min engelska, umgås med min syster Milena och ha en massa kul!

Nu däremot ska jag försöka varva ner och pussas en massa med kärleken och gosa med djuren. Höres!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *