Dreams,  Foto,  Tankar

Om livet jag vill leva.

Jag sitter här i hemmets trygga vrå och tänker på mitt liv. Det livet som inte blev som jag trodde det skulle bli… det livet som blev bättre än drömmen! Ja, det är faktiskt sant. Jag drömde om ett liv i lyx, med massa resor och pengar som flödar. En rik make, många barn och lyxiga grejer. Vad har jag? Ett liv i lyx (vardagslyx), resor runt om i Sverige, ett ganska tomt pengakonto, en make som älskar mig över allt annat, mina fem pälsklingar och teknikprylar i överflöd! Tänk att det blir bara bättre och bättre för varje dag som går 😉 Pengar ger inte lycka, det är kärlek som gör oss rika.

Glädjefnatt :)
Glädjefnatt 🙂

För vilket liv vill vi leva i slutändan? Ett sådant som vi drömde om som barn/ungdomar eller ett sånt som är verkligt och helt fantastiskt? Äkta? Helt klart det senare. Ett liv som gör det möjligt att drömma vidare, ett liv där den gråa vardagen blandas med färgglad flärd. Det är det livet jag lever, även om vissa dagar är mer trista än andra.

Jag vill gärna resa mer än vad jag gör nu. Paris, London, Dublin och New York är platser jag vill resa till i år. Förhoppningsvis blir alla resorna av och då mina vänner kommer livet kännas ännu bättre och rikt. Därför jobbar jag ganska mycket nu och bloggen har blivit ganska lidande… Vilket liv vill ni leva? Lever ni drömmen eller är ni kvar i det som samhället har satt upp som norm? Att vi ska arbeta hårt, gnälla inte och vara nöjda med det vi har? Att drömmar är bara till för att drömma och inte förverkliga? Jag vägrar! För livet är kort i jämförelse med hur länge vi kommer vara döda… sen händer det så mycket dagligen (hemskheter) att vi alla borde leva mer i nuet istället för att bara köra på i gamla spår och nöja oss med det lilla vi får.

Det blev väldigt rörigt och egentligen fick jag nog inte fram det jag ville… så här kommer det: lev livet som Du vill leva för livet är kort! Kram

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *