Livet

Om leksaker jag gillade. *012/365

Idag tänkte jag blogga om 5 leksaker jag tyckte extra mycket om som barn. Först ut är min älskade rosa kanin. Ett gosedjur som jag fick dagen jag föddes, då större än mig, idag fortfarande vid liv men så liten och så tunn. Älskade rosa kanin… förutom den hade jag massvis av andra mjukisdjur men den rosa krabatten var min bästis under alla år. Även idag kan jag krama om den när det blir kämpigt. Lagat många gånger, nöt och skadad, men fortfarande lika älskad.

På plats nummer två hamnar en bebisdocka med tillhörande bärbag. Också rosa och så spännande. Jag fick den som julklapp efter att ha tjatat länge om den. Mamma hade inte råd med den när jag ville ha den någon gång på hösten men till Jul skrapade hon ihop pengarna och jag fick min docka =)

Tredje platsen är reserverad till småbilar. Såna där mini-bilar som man kan leka med eller samla på. De lekte jag mycket med, både ensam och med andra.

Studsbollar hamnar på plats nummer fyra. Jag hade tusentals av dem, alla likadana med jordglob mönster. Roliga att kasta till varandra och sen försöka jaga dem men också roliga att leka med ensam eller studera jordklotets konstiga färger.

Sist men inte minst kommer Barbie-dockor. Ja, jag hade Barbie och andra kopior av henne… dock lekte jag inte vanliga lekar med henne utan snarare krigslekar där både Barbie och Ken fick amputera armar och ben.

Jo förresten har jag berättat att jag var en liten komplex personlighet? 😉

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *