Livet

Om att strukturera upp tillvaron.

Idag känns det inte bra, trots att det är fredag och vädret är fantastiskt. Just nu känns det helt åt helvete faktiskt, ekonomin, jobbsituationen och framförallt studier gör mig ledsen. Det går inte såsom jag vill och det börjar bli ett problem. Jag vet att de känslorna kommer gå över snart, kanske redan ikväll, men  ibland får jag behöver jag skriva av mig och bara skrika ut! Det blir nog en tripp till skogen i helgen bara för att stressa av och stänga ute alla negativa känslor.

Inlägget skulle dock handla om struktur så … kvällens nöje blir att fixa i min kalender och göra det fint och överskådligt. Jag behöver strukturera upp min tid för på sista tiden har det gått åt skogen med mycket. Bortglömda inlämningsuppgifter, ingen pluggtid osv så nu är det dags att strukturera upp det. Förutom det behöver jag fixa bland alla papper som ligger och skräpar hemma, det som ska slängas ska ner i sopnedkastet och resten ska organiseras i pärmar.

Men först måste jag ta mig hem från jobbet och sen vila en stund 🙂 Ha en underbar kväll bloggissar! Kram 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *