Foto,  Fyrfota vänner,  Glamour,  Livet

Om att Totte fyller 3 år!

Idag är det en stor dag. Det är ingen vanlig dag utan Tottes födelsedag! 🙂

Tottes 3:e födelsedag!
Tottes 3:e födelsedag!

Detta firades med en chokladmoussetårta för oss tvåbenta och Totte firade det med hans älskade godis, ett tuggben och en leksakskorv 🙂

Jag tycker att det är viktigt att fira våra pälsklingar och ja, alla dagar är värda att fira något på! Livet kan vara grått och jobbigt men tar vi oss tid att hitta de små, ljusa punkterna i våra liv så kan vi faktiskt fira något, litet som stort, varenda en dag på året. Det är våra möjligheter som fria människor så ta tillvara på det mina kära läsare.

Från den ena saken till den andra… jag gillar verkligen mitt jobb på Bokia.se ! =) Högt tempo varvas med lugna stunder, jag lär mig nya saker varje dag och bäst av allt – jag omges av en massa böcker! Att mina arbetskamrater är väldigt trevliga gör saken bara bättre och bättre… så håll tummarna att Bokia.se fortsätter sitt samarbete med Student Consulting så att jag får vara kvar där. Ännu bättre hade det varit om jag blev fast anställd men ja, jag nöjer mig med det jag får så att säga…

Nu är det dags för lite kvällsmat och sen nanna kudde för imorgon ringer klockan tidigt igen och då är det dags för lite jobb på mitt andra ställe som jag också gillar. Godnatt & sov sött!

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *