Dreams,  Hälsa,  Livet,  Pengar,  Tankar

Det där med bröst.

Sitter här hemma och funderar. På bröst. Alltså inte någons bröst utan mina egna tuttar. Varför? Jo för jag är kluven. Jag och maken har/hade en överenskommelse: jag skulle få nya tuttar som 25 års present, han skulle få en ny bil (BMW eller Audi) som 35 års present. Tyvärr så är inte vår ekonomi som vi trodde den skulle vara så hans lyxbil dröm kommer nog inte att infiras 🙁 Och det finns inte pengar till nya bröst heller för den delen, inte i år iaf men… jag tror nog att jag vill operera mig ändå. Om nåt år eller så. För jag gillar inte de jag har nu, efter viktnedgången är de hängiga och väldigt fula (enligt maken är de det finaste han sett men ja,ja han är bara snäll). Så för att gilla min kropp en gnutta bättre vill jag fixa brösten.

Fast med kläder på är jag en sexy lady ändå ;-)
Fast med kläder på är jag en sexy lady ändå 😉

Å andra sidan vill jag inte det. Varför? Jo pga. alla mina komplikationer vid magplastiken! Det var obehagligt, jag strök nästan med och rädslan sitter kvar. Så här sitter jag och funderar fram och tillbaka…

Men nog om brösten för nu ska jag nanna, imorgon sista jobbdagen som trafikinformatör och sen en massa plugg samt biblioteks besök. Sov gott alla! 🙂

3 kommentarer

 • Shadaim12.wordpress.com

  Men vad säger du!!! Usch då förstår jag att du är av delad uppfattning vad gäller brösten.
  Förstår dig fullt ut att du även vill fixa till dom, det hade jag tänkt med sen när mina meloner blir till hudpåsar 😉
  Ha en bra dag. Kram

 • Nett

  Jag förstår att du vill ha dem opererade, jag gjorde det och det ångrar jag inte ens sekund över. Hoppas att du kan få råd att få kunna göra dem inom kort.

  Tack för din kommentar… Den värmde.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *