Fyrfota vänner,  Hälsa,  Livet,  Studier

Motion, studier & djur.

Hej på Er! Idag är det redan torsdag och snart är det helg. Jag vaknade (aja nästan iaf) till solsken och varma strålar så dagen började bra. Sen avklarade jag och Totte morgonpromenaden och frukosten hann inte jag med för det var dags att gå till sjukgymnasten. Där körde Mia nästan slut på mig 😉 och på onsdag ska jag dit igen! Det känns i kroppen att jag måste träna men jisses vad trögt det går… Efter svettpasset for jag till vårdcentralen för lite provtagning, bl.a. för glutenintollerans. Hoppas att det inte är det!  Tycker det räcker gott med laktos & mjölkprotein.

Årets sista semla.
Årets sista semla.

Som ni ser på bilden hann jag med en fika också, såklart hos Inger 😉 Dock så fick det bli den sista semlan för i år. Ska dra ner rejält på sockret, känner mig ju plumsig och trött konstant 🙁 Dessutom är det dumt att äta semla till frukost!

Nu har klockan hunnit blir nästan 15 och jag håller på med tvätten i tvättstugan eftersom nån av katterna har fått för sig att kissa på våra täcken 🙁 Då var det bara att boka tvätttid (tack & lov fanns det EN ledig!) och traska ner dit. Allt får köras i 95C grader. Under tiden hann jag med en till Totte-promenad och lite mejl-svarande. Hårtrimmen håller på att laddas för jag behöver raka Snoris helt och hållet på magen och bakpartiet… Ja, här är det massor att göra! Djuren håller mig, minst sagt, sysselsatt 😉

Förutom allt detta och lite till ligger boken Lärande av Illeris Knud framför mig och väntar på att bli läst men det får jag nog göra imorgon. Sen ska det skrivas ett arbete med hjälp av boken också. Men lugn, räkna till hundra och planera. Nu dags att käka lunch! Höres bloggissar!

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *