Glamour,  Hälsa,  Livet

Valborg.

Hejsan svejsan 😉 idag är det Valborg (mässoafton) och massa folk ute på gatorna. Själv ligger jag i sängen och vrider mig i smärtor. Men vi börjar från morgonen.
Inatt fick jag inte sova så mkt då grannen ovanför djävlades genom att flytta möbler och städa halva natten 🙁 Tack och lov flyttar hen så det blir förhoppningsvis lugnare där uppe. På morgonen var jag inte hungrig så jag slapp frukosten och drog till jobbet. Dagen förflöt utan några större problem och till slut blev klockan 16:30 och jag fick gå hem 🙂 älskade maken hämtade mig då vi var bortbjudna på middag. Hemma fick jag vila en timme och sen gick vi till våra underbara grannar en trappa ner.
Där bjöds det på pannbiffar med stekt lök, skysås, kokt potatis och mizeria. Till detta drack vi lite vitt vin.

image
Middag!

Efter maten blev det dessert i form av äppelpaj med vaniljvisp. Mumma!
Och här kommer magsmärtorna in… Livet som GBP opererad är inte lätt. Jag får ont, ganska ofta 🙁 ena dagen av en grej, en annan dag av en annan. Idag vet jag inte varför jag fick ont, det finns nämligen hela 5 olika misstänkta orsaker… så nu ligger jag hemma i sängen och gråter av smärta. Trots att jag vet att det går över snart, så kan jag inte sluta tänka på att den smärtan känns som döden.
Hoppas ni andra har lugn Valborg med trevligt firande 🙂 nästa gång vi läses kommer jag tipsa er om lite bra artiklar som alla borde läsa.
Ha det fint! Kram

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *