Glamour,  Livet,  Tankar

Kvällsmys hos mig :-)

Nu är kvällen kommen och det är dags för mys hos familjen Roch 🙂 Maken har kommit hem, vi har ätit kryddig linssoppa och hunnit med en promenad till Allum. En liten fika har vi också hunnit med 😉 vardagslyx!
Nu tittar vi på Veckans brott på SVTplay och slappnar av. Senare blir det nog någon film och kvällspromenad med Totte innan vi slumrar gott.

image

Köpte en ny tidning idag och måste medge att den är intressant. Lite pyssel, många idéer och fina bilder. 101 nya idéer heter tidningen om ni också vill bli inspirerade 🙂 Jag vet att det finns massa sånt på nätet men när jag sitter på dass vill jag läsa det som finns i pappersform 😉

image

 

Imorgon får ni se vad fanns inuti paketet. Avslöjar att det rör sig om kläder och jag är supernöjd. Ha en fin kväll bloggissar! Kram ?

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *