Dreams,  Foto,  Livet,  Shopping

Idag firar vi Yllebröllop!

Hittills har vi firat bomull, papper, läder, linne, trä och socker. Idag är det dags för ylle. Sju underbara år har gått… 7 år av kärlek, beundran, ömhet och mycket mera. Vi har haft våra höga och låga dagar, skratt och lycka har haft besök utav smärta och ilska. Men än håller vi ihop, starkare för varje dag som går. För varje dag älskar vi varandra en gnutta mer.

2006-12-09. Den borgerliga vigseln mellan mig och maken.
2006-12-09.
Den borgerliga vigseln mellan mig och maken.

? Me and You. Just Us Two. ?

Vi firar inte på något särskilt sätt då vi firar vår kärlek nästan varje dag… det enda extra som händer idag är att vi kommer öppna en vinflaska som vi fått av min barndomsvän Monika. Ja, och så köpte maken en klänning till mig  och jag köpte en Nexa Gateway till honom i bröllopsdagspresent. Praktiska saker som vi kommer ha användning av, för vi är båda praktiskt lagda 😉

Nu återgår jag till maken och vinflaskan som ska öppnas. Ha en fin-fin måndagskväll bloggissar! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *