Livet

Frukost på Maxi och fantastiskt goda pizzabullar.

Välkommen juli! Juni har visat sig från sin mindre trevliga sida på slutet, men juli kommer förhoppningsvis vara mer snäll åt oss. I dag är det första juli och dagarna har börjat bli kortare. De senaste tre dagarna av hemestern har vi tagit det lugnt. I torsdags käkade vi frukost på Ica Maxi i Kalmar. Det finns ett café utanför Maxi-butiken och sedan en tid tillbaka kan man käka frukost där på vardagar för 50kr/person.

Frukost på Ica Maxi i Kalmar.
En del av frukostbuffén på Maxi.

Efter goda och trevliga frukosten, där vi fick sällskap av en liten tjej som pratade oavbrutet och som Dottern lekte med, tog vi det bara lugnt. Vi strosade runt lite på Hansa City och var en stund på lekplatsen inne i centrum, men då regnet kom ifatt oss begav vi oss hem till värmen.

I går hade vi en hemmadag då vi ägnade oss åt filmtittande och pizzabak. Jag har förfinat receptet på dessa gudomligt goda pizzabullar med att låta degen jäsa några extra minuter. Och genom att blanda 2 olika sorters ostar som både fyllning och topping. De blev mumma!

Pizzabullar à la Laura.
Gudomligt goda pizzabullar.

I dag träffade jag Kerstin – The Baglady för en fika på förmiddagen. Dagen till ära fikade vi på Espresso House och snackade om ditten och datten. Det är väldigt sällan vi ses nuförtiden, men båda två har vi mycket i görningen just nu och då får vi glädjas åt de stunder vi hinner ses.

Dagens träff med Kerstin påminde mig om vikten av att vårda sina vänskapsrelationer.

Jag har ett par väninnor som jag verkligen inte vill mista, där jag har varit dålig på att höra av mig. Det ska bli ändring på detta! Även om jag inte gillar att prata i telefon ska jag i morgon ringa till en av de få väninnor jag har och höra hur det är med henne.

Hur är det hos er? Är ni bra på att höra av er och vårda era vänskapsrelationer?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *