Foto,  Mirakel

Bara 8 veckor kvar.

Idag gick jag in i vecka 33, det betyder att till beräknad födsel är det enbart 8 veckor kvar. Jag vet att man inte ska fästa sig vid just det datumet men för mig känns det mer hanterbart att ha ett datum att se framemot till. Det känns pirrigt men också väldigt långt dit, även om det kommer hända massor med saker under de närmaste veckorna nu så känns åtta veckor som en evighet… Jag vill se vårt barn nu! Jag vill kunna hålla henne och pussa henne och förklara min kärlek till henne. Vårt älskade MIRAKEL som buffar och sparkar och lever rövare i min mage 🙂 

  
Tadaa! Magen växer som den ska och följer kurvan perfekt. Vår barnmorska har känt efter idag hur lillan ligger efter att jag frågat om det och just då låg bebisen med huvudet neråt 🙂 Mitt blodsocker låg på 5,6 och Hb på 111 så allt är i sin ordning. Jag måste erkänna att det kommer kännas lite konstigt att inte ha kvar Petra som min BM ända fram till förlossningen, men jag hoppas på att den nya BM blir lika trevlig. 

Strax är det dags för sängen för min del då väckarklockan ringer tidigt imorgon bitti… vi ska nämligen till Stockholm över dagen! 🙂 Härligt med ett litet avbrott i vardagen och lite lyx i form av första klass på tåget. Sov gott senare och ha en toppen helg bloggissar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *