Mammaliv,  Mirakel 2

BF som inte stämde.

I dag är den dagen då vår andra Mirakel skulle födas. Det så kallade beräknade förlossningsdatumet. Tyvärr har ingen bebis fötts än…

Beräknad förlossningsdag: 21 juli 2018.

Jag ligger här nu i soffan, helt utan några känningar. Maken sover gott bredvid mig då han ska upp vid 3:30 för att åka till jobbet. Dottern sover i sovrummet, hon däckade tidigt då hon inte sov på dagen. Och här ligger jag och funderar…

Det känns inte kul att veta att jag kommer gå över tiden. Jag som var så säker på att jag skulle föda 2 veckor innan BF! Tänk vad min magkänsla spelade mig ett spratt! Dagarna och veckorna har nu gått, ibland har jag haft små förvärkar men de har alla klingat av. Sammandragningar av livmodern har jag dagligen sedan ett par veckor, men de gör inte ont och varar inte så länge. Ibland känner jag dem inte ens utan märker dem först när jag kikar på magen som blir som en hård boll.

Så nu vet ni att ingen bebis har kommit än. Tystnaden på bloggen beror på att jag har haft fullt upp med annat 🙂 Dock har jag varit inne på förlossningen 2 gånger på grund av minskade fosterrörelser. Men allt var bra så jag fick vända hem båda gångerna och avvakta.
Ha en fantastisk fortsättningen på helgen bloggissar så läses vi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *