Glamour,  Livet

Om hår och skönhet. 

God morgon bloggissar! Tänk att det redan är onsdag och om bara två dagar har vi helg igen. Underbart 🙂 

Själv är jag ledig från jobb fram till på fredag så jag njuter genom att dra mig i sängen så länge det går och bara är… ja förutom ilskan från igår. Men jag försöker tänka positivt och jag vet att oavsett vad så kommer allt bli bra 🙂

Sedan jag blev gravid har jag väntat på att mirakel ska hända med mitt hår, överallt kan en läsa att hormonet kommer göra underverk med både håret och hyn men nope. Ingenting som gäller mig… jag skulle nästan säga att det blivit tvärtom. Micael säger att det strålar om mig och att jag blir vackrare för varje dag som går men vad vet han? Han är ju galet kär i mig! 😉

Så när jag för två veckor sedan hamnade på Johanna Toftbys blogg (japp för första gången någonsin) och började läsa om hår och hårprodukter tänkte jag ge det en chans. Eftersom hon lovordade Joicos produkter (K-PAK) begav jag mig till Bellbox och shoppade loss…

  

Det jag köpte är: schampo, balsam och hårolja från Joico (köp 3 betala för 2). Resten fick jag i en goodiebag 🙂 Så shoppandet lönade sig verkligen. Nu efter tre tvättar (på en vecka) känns håret mycket bättre då jag hoppas att det är produkterna och inte bara min inbillning 😉

Nu önskar jag er en underbar onsdag! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *