Fyrfota vänner,  Livet

Torsdag och dess måsten.

God kväll bloggissar 🙂 Hur har ni det i värmen? Själv har jag det bra, ligger i den nybäddade sängen med Totte som sällskap och njuter av stillheten. Maken trixar lite med TVn och katterna susar sött lite varstans i lägenheten. Mysfaktorn är med andra ord hög hos familjen R. 😉

Idag har jag roat mig med garderobsrensning, ommöblering i sovrummet samt annat städ och plock i lägenheten. Bilder på allt kommer till helgen eftersom jag har inte fotat något än. Efter allt slit tog jag mig en stor kopp té och tittade lite på Nip/Tuck. Sen kom maken hem och vi drog till Sävedalen för lite promenad i solen samt glass på Triumfglass.

Mango och citron sorbet :-)
Mango och citron sorbet 🙂

Jag säger bara – omnomnomnom! Sorbet och framförallt just mango sorbet är något utöver det vanliga. Glass är inte riktigt min grej men sorbet…ja det är grejer, det 😉 Den på bilden avnjöt jag  (inte riktigt då jag orkade bara med en kula sammanlagt – GBP opererad som sagt) och maken åt sin mjukglass storlek större. När vi kom hem tog vi en lång promenad med Totte så nu är vi alla trötta 😉

Snart blir det lite Xbox spelande och sen krama kudden då imorgon ringer väckarklockan vid 06:30… Ha en fin kväll alla så hörs vi!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *