Foto,  Studier

Torsdag betyder I ♥ Like!

image
Min, bara min 😉

Idag gillar jag denna, väldigt mycket till och med!  Varför? Jo, för att tack vare den kan jag plugga, jobba och nätverka. I mina studier behöver jag en fungerande teknik då jag både skriver uppsatser på datorn, letar information och läser e-böcker på den.
En dator hjälper mig också söka arbeten, fixa med bloggen samt hålla kontakten med vänner, familj och bekanta. Dessutom smider jag mina företagplaner med hjälp av den. Så ni förstår nog min panik när teknikstrulet inträffade för ett par dagar sedan. Men tack vare makens agerande har jag en ny kompis att leka med 😉 Så tack älskling än en gång! ?
Fler bilder på det man gillar idag hittar ni hos Torsdagstema.

8 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *